Säsongsstart!

Imorgon öppnar vi butiken för säsongen! Den nya skylten är på plats ovanför butiksentrén och vi har laddat upp med massor av nytt!

öppning 2014

Innan påsken ska dock entrén framför butiken plattläggas och det ska även bli en pergola. Lite växter ska också komma på plats. Men inne i butiken är det fullt med årets nyheter. Fröer, lökar (dahlior, liljor, iris etc) och massor av odlingstillbehör samt förstås också krukor, trädgårdsredskap, inrednings- och trädgårdsprylar. Nytt för i år är att vi också säljer jord av bästa kvalitet; ekologisk planteringsjord, rosjord och urnjord, kogödsel och den fantastiska kakao-flisen. Och självfallet har vi laddat upp med årets alla nyheter från GardenGirl!

gardengirlhörnan

Årets GardenGirl kollektion är mycket läcker och som vanligt med högsta kvalitet och funktion. Som synes är vår GardenGirl-hörna mer än välfylld!

Och idag blommade den första chilin, Hot Banana.

chiliblom

Nu har vi alltså öppet varje fredag-lördag kl 11-16. Vill Du komma någon annan dag eller tid är det bara att Du hör av Dig innan.

Vi kommer i år också ha trädgården öppen samma tider som butiken, dock inte som visningsträdgård utan som inspirationsträdgård.

Hoppas vi ses snart! Välkomna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.