Nytt trädgårdsår 2017!

Ett nytt år och en ny trädgårdssäsong har nu tagit sin början! Idag skiner solen och det är rimfrost på gräset och längtan till våren börjar ge sig tillkänna.

4.5 Pärlhyacinter

2016 har varit ett tungt år, som började med Jannes plötsliga och helt oväntade död i januari. Trädgården har i stort sett fått klara sig själv under året, jag har varken haft ork eller lust till några storverk, eller ens något mindre. Men hur ofattbart det än är så går livet vidare och nu börjar jag nästan längta efter att få sätta spaden i jorden igen. Jag hoppas (och tror faktiskt) att trädgårdslusten är på väg tillbaka och att trädgårdslivet ska ge mig glädje och njutning igen. Och nu har ju faktiskt trädgården vuxit upp så pass att det börjar likna något.

Tulpaner 10

För att klara av hela trädgården själv, så kommer jag anlita  hjälp framöver. Jannes insats i trädgården, och dess skapande, var ju enorm, och det är en omöjlighet för mig ensam att hålla den standarden. Men jag tror att jag med proffsigt bistånd ska kunna förvalta och vårda vår gemensamma skapelse.

För närvarande planerar jag inte att ta emot några trädgårdsbesök eller ha några visningar, men man vet aldrig …

Innergården 5

Jag önskar alla trädgårdsvänner ett riktig Gott Nytt År 2017!

One response to “Nytt trädgårdsår 2017!

  1. Åhh så glad jag blev när ditt inlägg dök upp – har tänkt på dig ska du veta.
    Det låter underbart att trädgårdslusten så smått vaknat igen. På något underligt sätt så går livet trots allt vidare.
    I år kommer vi inte ner till Österlen utan tar en sväng till Öland istället. Hoppas att du ska på Nordiska Trädgårdar i april. Jag ska göra en balkong – vilket är en skräckblandad upplevelse (mest rolig!). Förberedelserna är i full gång. Det hade varit roligt om vi kunde ses !
    Ha det så gott !
    KRAM/Isa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.