Graffiti goes Allmoge!

Graffiti1

Graffiti goes Allmoge,  till Jannes ära och min glädje!

Janne och jag gillade förra sommarens graffiti-projekt Street Art Österlen. När vi i höstas hörde talas om att man till sommaren 2016 skulle ha ett projekt med inriktning på allmoge, så tyckte vi att det skulle passa på vårt nya orangeri. Och sagt och gjort – Janne var ju en mycket handlingskraftig man och han tog direkt kontakt med Mia Gröndal som förmedlade kontakten med Mikael Rickman. Vi träffade sedan Micke i höstas och diskuterade motiv etc.

Efter Jannes död i januari tog jag kontakt med Micke och avbokade det hela! Men efter några dagar så ändrade jag mig! Janne ville ju ha den här målningen och jag med!

Och i lördags kom två av våra bästa graffiti-konstnärer, Mikael Rickman och Robbin Carlsson, hit och smyckade vår orangeri-vägg!

Graffiti3

Hela paletten är uppställd!

Graffiti2

Konstnärerna diskuterar motiv med Arthur som smakråd.

Graffiti4

Motivet börjar växa fram.

Graffiti7

Och lika läckert från alla håll!

Graffiti6

Graffiti5

Och hur konstigt det än är, så kommer vårblommorna upp även denna dystra vår. Livet går ju vidare på något konstigt sätt …

Graffiti8krokus

Och den här söta krokusen hade dessutom den goda smaken att helt färgmatcha väggmålningen!

PS. Mitt beslut sedan tidigare kvarstår – Butik, webbshop och besöksträdgård stängs. Trädgården får nu bli bara för min egen njutning. DS.

 

 

2 responses to “Graffiti goes Allmoge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.