Rostider!

I år är det verkligen ett rosår! Aldrig har våra rosor varit vackrare eller mer rikblommande. Det är helt magiskt. Och ändå hann vi inte med beskärningen som vi skulle – eller är det delvis därför det är så extra frodigt och storväxande? Men den milda vintern och den långa kalla och regniga våren har säkert också bidragit.
17.7 Rosenpergolan
Vår Rosenpergola är helt outstanding i år. Allt blommar överdådigt och doften är bedövande. Man det är inte helt lätt att ta sig igenom …
17.7 Honungsros
Honungsrosen ‘Helenea Hybrida’vid ingången till Potagern har fullständigt knäckt hela portalen. Men den är så extremt vacker och väldoftande just nu, så den får blomma klart och sedan får vi klippa (hugga!) ner den och bygga en ny, kraftigare portal.
17.7 Innergården
Och att sitta på innergården omgiven av Austin-rosen ‘William Shakespeare’ är också rätt o.k. Och doften är fantastisk!

För någon vecka sedan hade vi besök av en vän och trädgårdsbloggare, Isa, som har en av de allra läckraste och mest inspirerande trädgårdsbloggarna. Hon tar fantastiska foton och har gjort ett fint inlägg om besöket hos oss. Väl värt att kolla! isastradgard.blogspot.se (Inlägget om vår trädgård var den 9 juli 2015)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.